петак, 19. фебруар 2010.

Tuna Pizza

Mislim da prema ovim Masaterinim mini tuna pizzama niko nije ostao ravnodušan...pa ni ja.

Radila sam ih u malo većem izdanju ,nalik na sendviče.

Pravim ljubiteljima tune,a i deci koja obozavaju pizzu ovo će biti idealan doručak ili večera.

Uz moj mali dodatak susama,origana i parmezana.

recept

Potrebno je:

tuna-konzerva ili dve

baget ili hleb

kečap

maslinovo ulje

parmezan

susam

origano

Priprema:

Dobro ocedjenu tunjevinu usitnimo viljuškom.Umešamo ispasiran paradajz ili kečap te origano.

Hleb iseći na kriške debljine prsta te ga tostirati.Ili ga premazati maslinovim uljem i poprziti sa svake strane u tiganju.

Poredjati ga na pleh,premazati smesom i posuti parmezanom ili nekim drugim sirom.

Zagrejati u rerni na 200C.

Sluziti toplo.

Pod ovomesečnom istragom Masaterinog bloga Iz Moje Beleznice,food blog igrice koju je pokrenula mamajac.

na foodgawker